Figyelem, az oldal tökéletes működéséhez Firefox böngészőt kell használnod!

 A te böngésződ 87% -ban kompatibilis a weboldalhoz.

KaCSa Portal 2004 :: Az igazi online portal
PORTAL · SPORT · HUMOR · UTAZÁS · SIMS | Online: 7  
>> Hozzászólás a hírekhez
Üzenőfal: Andyca: Köszönjük! | mzperxhori: Csabi&Andyca! Hazassagkotesetek alkalmabol,nagyon sok boldogsagot kivan:Hori | mzperxhori: Csabi&Andyca! Hazassagkotesetek alkalmabol,nagyon sok boldogsagot kivan:Hori | georg0515: szasz mindenkinek | beszti: szoszi midenki ha akarsz humoros videot akkor regisztrálj | georg0515: hali mindenkinek jó az oldal igy tovább | Andyca: Tudtad, hogy február 6-8 a barátságos Internet napja! | Andyca: Tudtad, hogy nemcsak nőnap van?A Nemzetközi férninap dátuma február 19. | Andyca: Tudtad, hogy november 17 füstmentes nap? De minden nap figyelj a környezetedre! | Andyca: A halloween a boszorkányok, kísértetek és egyéb szellemek ünnepe október 31-én. |
| Partnereink
2020. augusztus 05. szerda, Krisztina napja van, holnap: Berta, a pontos idő:
Üdvözöl a KaCSa Portal 2004!
[www.kacsaportal.hu]
Ajánlott böngésző:

Portal menü

· Kezdőlap
· Archívum
· IT/Informatika  »új!
· Linkek
· Szerkesztők
· Fotógaléria
· Letöltések
· Kapcsolat
· Referencia

FEP menü

· KWS portal
· Sportmagazin
· Humor rovat
· Utazás, barangolás
· Sims online

· Defected Gamerz
· Kolónia Game Server

Látogatók száma

Laplehívás: 1133833
Egyéni: 1040778
E hónapban: 1040778
Ezen a héten: 1040778
A mai napon: 1040778

Jelenleg Online: 7
Online vendégek: 4
Online felhasználók: 2
Összes felhasználó: 559

Böngésző beállítása
Hozzáad:
         · Kezdőlapnak
         · Kedvencekhez

Ajánlott böngésző

Hirdetés
Hírdetés:


Microsoft XP
 írta: xtremer | 2009. február 10. (kedd) | 21:38:09
Véget ér a Windows XP támogatása

Április 14-től csak biztonsági frissítéseket kapnak a felhasználók.
Tíz héten belül a Windows XP kikerül a Microsoft fő támogatási rendszeréből. Április 14-én a redmondi cég valaha létezett legsikeresebb operációs rendszere belép a nyugdíjas szoftverek klubjába, vagyis a korábbi általános támogatási rendszerből átkerül a meghosszabbított támogatási rendszerbe.A Microsoft a kiadástól számított öt évig, vagy a következő verzió megjelenését követő két évig nyújt általános támogatást üzleti és fejlesztői termékeihez. Ennek keretében a felhasználók ingyenesen juthatnak hozzá biztonsági frissítésekhez, gyorsjavításokhoz, esetenként díjtalan segítségnyújtást is kaphatnak.

Az öt év elteltével a szoftver újabb öt évre a meghosszabbított támogatási rendszerbe kerül, amelyben minden felhasználó kap biztonsági javításokat, de a nem biztonsági jellegű frissítéseket csak azok a vállalatok kapják meg, amelyek erről szerződést kötöttek a Microsofttal (a cégeknek erre április 14-től számítva 90 napig lesz lehetőségük). Ebben az időszakban megszűnik az ingyenes esetenkénti támogatás, lejár a jótállási igények érvényesíthetősége, illetőleg új szolgáltatásokat sem lehet már igényelni a termékhez.

Mivel az XP és az utód Vista megjelenése között eleve több mint öt év telt el, a Microsoft az eredetileg 10 évre tervezett terméktámogatási ciklust összességében közel 13 évre tolta ki, ebből 7 év jutott általános támogatásra – ez a periódus jár le április 14-én. Az XP-vel felvértezett netbookok esetében meglehetősen érdekes helyzet fog előállni rövidesen: korábban még nem volt példa arra, hogy a felhasználók egy olyan operációs rendszerrel előtelepített hardvert vásárolhatnak, amelyre már nem vonatkozik az általános támogatás.

A Microsoft tavaly a netbookok miatt volt kénytelen meghosszabbítani egészen 2010-ig az XP-k eladását – mivel a Vista egyszerűen nem préselhető bele a legtöbb netbookba, így ezeknek a gépeknek a 80 százaléka a mai napig XP-t futtat.

Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója nemrégiben arra figyelmeztette az IT-vállalatokat, hogy a végfelhasználók részéről ellenséges reakciókat kaphatnak, ha továbbra is ragaszkodnak a jó öreg XP-hez. „Ha egy vállalatnál egy négy-öt éves operációs rendszert használsz, az emberek meg fogják kérdezni a főnöktől, hogy mi a fenéért nem azt a cuccot használja a cég, amit ők otthon.”

-Forrás: Index.hu

Kategória » IT/Informatika
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


Hozzászólás
 
Nem vagy bejelentkezve!

Csak akkor tudsz hozzászólni a hírhez, ha bejelentkezel. Ha még nem regisztráltad magad, akkor regisztrálj és regisztráció után jelentkezz be!

Belépés | Regisztráció

Prioritás: 5/5[ SUPPORT ]

.
Utolsó 5 portál és sport hír
Portal hírek:

  · A szánkók új világa
  · Holdhercegnő
  · Robotápoló
  · Karácsonyi ének
  · Érkezőben

Sport hírek:

  · Összefoglaló
  · BL második forduló
  · Szingapúr-i fordulatok
  · Startolt a BL
  · Sötétség az F1-re
.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
· Regisztráció  »új!
· Elfelejtette jelszavát?
.
Naptár
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
2020. augusztus 5.
szerda
.
Partnereink
Hosted by:Kereséshez mi is a

oldalait használjuk
.
Forrás


McAfee SiteAdvisor - We tested this site and didn't find any significant problems.
STATUS: good
©2002-2020 KWS-2004™ • Minden jog fenntartva.
hosted by CyberDream