Figyelem, az oldal tökéletes működéséhez Firefox böngészőt kell használnod!

 A te böngésződ 87% -ban kompatibilis a weboldalhoz.

KaCSa Portal 2004 :: Az igazi online portal
PORTAL · SPORT · HUMOR · UTAZÁS · SIMS | Online: 44  
>> Hírek kategóriái
Üzenőfal: Andyca: Köszönjük! | mzperxhori: Csabi&Andyca! Hazassagkotesetek alkalmabol,nagyon sok boldogsagot kivan:Hori | mzperxhori: Csabi&Andyca! Hazassagkotesetek alkalmabol,nagyon sok boldogsagot kivan:Hori | georg0515: szasz mindenkinek | beszti: szoszi midenki ha akarsz humoros videot akkor regisztrálj | georg0515: hali mindenkinek jó az oldal igy tovább | Andyca: Tudtad, hogy február 6-8 a barátságos Internet napja! | Andyca: Tudtad, hogy nemcsak nőnap van?A Nemzetközi férninap dátuma február 19. | Andyca: Tudtad, hogy november 17 füstmentes nap? De minden nap figyelj a környezetedre! | Andyca: A halloween a boszorkányok, kísértetek és egyéb szellemek ünnepe október 31-én. |
| Partnereink
2021. október 20. szerda, Vendel napja van, holnap: Orsolya, a pontos idő:
Üdvözöl a KaCSa Portal 2004!
[www.kacsaportal.hu]
Ajánlott böngésző:

Portal menü

· Kezdőlap
  · Portal hírek
  · Sport hírek
  · Sims 2 hírek
  · Kategóriák
· Archívum
· IT/Informatika  »új!
· Linkek
· Szerkesztők
· Fotógaléria
· Letöltések
· Kapcsolat
· Referencia

FEP menü

· KWS portal
· Sportmagazin
· Humor rovat
· Utazás, barangolás
· Sims online

· Defected Gamerz
· Kolónia Game Server

Látogatók száma

Laplehívás: 1219135
Egyéni: 1126080
E hónapban: 1126079
Ezen a héten: 1126079
A mai napon: 1126079

Jelenleg Online: 44
Online vendégek: 6
Online felhasználók: 37
Összes felhasználó: 559

Böngésző beállítása
Hozzáad:
         · Kezdőlapnak
         · Kedvencekhez

Ajánlott böngésző

Hirdetés
Hírdetés:


Hírek kategóriái
 Portal kategória: 12db | Sport kategória: 20db | Sims kategória: 4db

Portál hírek kategóriái:
 · Friss portál hírek 21db
 · Link ajánló 3db
 · Programajánló 7db
 · Újdonságok 16db
 · Ünnepek 21db
 · The Sims 2 1db
 · Hihetetlen hírek 14db
 · Sport 2db
 · Nagyvilág 21db
 · Filmajánló 15db
 · IT/Informatika 19db
 · A-Soft Média 3db
 · Összes portal hír 144db
Sport hírek kategóriái:
 · Friss sport hírek 11db
 · Forma 1 140db
 · Labdarúgás 60db
 · Box 12db
 · Olimpia 6db
 · Úszás 3db
 · Dakar Rally 43db
 · Tenisz 7db
 · Kajak 2db
 · Moto GP 6db
 · Kosárlabda 9db
 · Téli sport 3db
 · PEKING 2008 3db
 · Kézilabda 1db
 · Vízilabda 2db
 · Poker 1db
 · Bajnokok Ligája 2db
 · Kerékpár 0db
 · Vízilabda 0db
 · Forma1 0db
 · Összes sport hír 312db
Sims hírek kategóriái:
 · Friss információ 6db
 · Cuccok 9db
 · Kiegészítők 11db
 · The Sims 3 2db
 · Összes sims hír 29db


Prioritás: 5/5


A hálózat előnye
 írta: Andyca | 2009. január 15. (csütörtök) | 11:44:21
Vagy éppen hátránya?

Az egyik közösségi hálózatportál, a Facebook segítségével azonosított és fogott el egy betörőt az új-zélandi rendőrség.
Queenstown rendőrsége feltette a kapcsolati hálóra a biztonsági kamera felvételeit, amelyeken jól látható a férfi arca, amint megpróbál betörni az egyik helyi taverna széfjébe. "A tettest azután sikerült azonosítani, hogy a Facebook használói megnézték a róla készült képeket, illetve a televízió híreiben is bemutatták a felvételeket"


- tudatta a rendőrség közleménye saját Facebook oldalán. A 21 éves férfit már szerdán bíróság el állítják.
A helyi sajtó szerint a férfinak az lett a veszte, hogy behatolva a széfbe, melege lett, levette símaszkját és így vált láthatóvá arca a biztonsági kamera számára.

-Forrás:SG

Kategória » Hihetetlen hírek
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


Egy részeges állat...
 írta: KaCSa | 2008. december 4. (csütörtök) | 23:36:04
...tartja rettegésben a diákokat!

Részeges jávorszarvas tartja rettegésben egy svéd kisváros lakóit. A közel ötszáz kilós állat feltehetően megerjedt almát evett, amitől agresszívvá vált. A helyi iskola diákjai alig mernek kimenni szünetben, mert félnek, hogy az imbolygó állat rájuk támad. A rendőrség vezetőjének elmondása szerint már felvették a kapcsolatot a vadászokkal, akik amennyiben az állat nem józanodik ki, akkor lelövik.

- Forrás: Gothenburg Post

Kategória » Hihetetlen hírek
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


Szemével tud fújni
 írta: Andyca | 2008. november 28. (péntek) | 16:18:43
Lufifújás szemmel

A szemével is tud fújni egy kínai férfi, olyannyira, hogy léggömböket pumpál tele levegővel. A műveletet ugyanakkor nem puszta szemmel végzi, különleges szemüveget is használ hozzá. A levegőt a szemével a szemüvegbe nyomja, annak üvegeiről pedig gumicső vezet a léggömbök fújókájához. Szemsebészek is elképedtek a férfi lufibemutatója láttán.
"A szemen át csakis a könnycsatornán keresztül mehet kifelé levegő, ám a csatorna nagyon vékony, így egészen hihetetlen, hogy az illető fel tud fújni teljesen egy léggömböt" - mondta egy sebész.
A férfi egyébként már gyerekkorában felfedezte képességét, amikor pajtásaival egy folyóban úszkált: buborékokat tudott kinyomni szemével. Az orvosi vizsgálatok szerint szeme szelelése nem árt látásának, amely tökéletes, és szemei is egészségesek.
-Forrás:Ananova.com

Kategória » Hihetetlen hírek
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


Petárdás ébresztő
 írta: Andyca | 2008. augusztus 14. (csütörtök) | 10:04:25
A horkoló apa petárdás ébresztőt kapott

Annyira felhúzta magát apja hangos horkolásától egy tíz éves kínai fiú, hogy tűzijátékot rendezett neki a hálószobában. A Meihiku nevű városban élő papa szombaton szokása szerint talaj részegen érkezett haza. Egyből bedőlt szobájában az ágyba, majd hozzákezdett a fülsiketítő fűrészeléshez. Az elgyötört fiú elővette a napközben beszerzett petárdákat, az apja lábujjai dugta őket, majd egyenként fürgén meggyújtotta a kis rudakat. A hatás nem maradt el, ám a felriadt, vérben forgó szemű apa elkapta a gyereket, és alaposan helyben hagyta. A kis családot azóta a helyi hatóság próbálja összetákolni egy hivatalos újraegyesítő eljárásban.

-Forrás: Ökörszem

Kategória » Hihetetlen hírek
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


Tűzoltás
 írta: Andyca | 2008. július 18. (péntek) | 08:53:21
Egy megtörtént eset

Egyszer tűz ütött ki egy füves mezőn egy farm mellett. A helyiek kihívták a kerületi tűzoltókat, hogy oltsák el a tüzet. A tűz azonban nagyobbnak bizonyult, mint amire számítottak, a tűzoltók nem tudtak megbirkózni vele. Valaki azt ajánlotta, hogy hívják ki a közeli önkéntes tűzoltó-társulatot is. Annak ellenére, hogy erős kétségek voltak azt illetően, hogy az önkéntes brigád felszerelése jelent-e bármilyen segítséget egyáltalán, a hívás megtörtént...
Hamarosan megérkeztek a büszke önkéntes tűzoltók egy igen lerobbant állapotban levő öreg tűzoltóautón. Egyenesen a tűz irányába hajtottak, sőt, bementek az autóval a tűzbe és pont a középen megálltak! A tűzoltók villámgyorsan leugráltak az autóról és őrült gyorsasággal elkezdtek vizet spriccelni minden lehetséges irányba. Rövid idő alatt teljesen eloltották a tűz magját és ezzel szétválasztottak a tüzet két teljesen jól kordában tartható részre. Mindezt látva a szomszédos farm tulajdonosa annyira meg volt elégedve az önkéntes tűzoltók munkájával, hogy ott helyben kiállított a tűzoltó brigád számára egy csekket 1000 dollárról. A helyi újság riportere azon nyomban megkérdezte a csapat vezetőjét, hogy mit szándékoznak tenni ezzel a pénzzel.
- Azt hiszem ez elég egyértelmű - válaszolt a főtűzoltó. - Legelőször is mindenképpen megjavíttatjuk a féket a tűzoltóautón.

Kategória » Hihetetlen hírek
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


Pókember néni
 írta: Andyca | 2008. július 1. (kedd) | 13:50:42
A bátor hölgy

Egy 70 éves Sanghajban élő asszony ötödik emeleti lakásába szeretett volna bemászni a párkányon, mert ismét otthon felejtette a lakáskulcsát. Ahelyett, hogy segítséget kért volna, inkább megpróbálkozott a folyosóról a párkányon keresztül bemászni a lakásba. Csakhogy útközbe elfogyott a bátorsága, így ottmaradt a párkányon. Végül egy szomszéd vette észre, szólt a tűzoltóknak, hogy segítsenek az idős asszonynak.

Kategória » Hihetetlen hírek
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


Pelenkás szamár
 írta: Andyca | 2008. február 19. (kedd) | 14:12:15
Kenya

Pelenkaviselésre kötelezte egy kenyai polgármester a helyi szamarakat, mert ürülékükkel nagyon rontják a közterületek látványát, és rengeteg betegséget terjesztenek. A limurui szamártulajdonosok azonban fellázadtak a terv ellen, mert elmondásuk szerint ha most a szamarakra kell pelenka, jövőre már a tehenekre is kellhet, illetve az egyik szamártulajdonos elmondása szerint a szamarak rendkívül erőset tudnak rúgni, és félő, ha majd be akarnák pelenkázni őket, megszaporodnának a töréses sérülések a környéken. James Kuria polgármester azonban hajthatatlan, és felajánlotta a tulajdonosoknak, hogy kideríti, hogy a más körzetekben pelenkát viselő szamarakra hogy teszik fel a tulajdonosaik a védőfelszerelést.

Kategória » Hihetetlen hírek
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


Letartóztatott rendőr
 írta: Andyca | 2007. február 27. (kedd) | 10:22:02
A szomszédban tusolt

Letartóztattak egy fiatal rendőrt Japánban, mert betört a szomszédjához. Amikor a szomszéd hazaért, döbbenten vette észre, hogy egy idegen férfi használja a tusolóját, és azonnal kihívta a rendőrséget. Csak később derült ki, hogy a 21 éves rendőr ittasan érkezett haza, és ezért keverte össze a két lakást. Elmondása szerint nagyon csodálkozott, hogy nem jó a kulcsa, de a rendőrségi gyakorlat szerint egy rúgással ki tudta nyitni az ajtót, és így végre bejutott. A férfit magánlaksértés és rongálás miatt őrizetbe vették, ráadásul felfüggesztették az állásából.

Kategória » Hihetetlen hírek
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


Lusta madarak
 írta: Andyca | 2007. január 11. (csütörtök) | 10:13:48
Komppal utazik a folyón a madárpár

Rendszeresen komppal utazik egy madárpár repülés helyett a Fal folyón Angliában. A hajóskapitány elmondása szerint már hónapok óta minden reggel a 8.15-ös komppal mennek át a part túloldalára, és még egyszer sem késték le az utolsó hajót visszafelé. Az állatok valószínűleg a társaság és a saját lustaságuk miatt választják az utazás ezen módját. Az utasok persze nagyon örülnek a lassan látványosságként kezelt két vízi madárnak, el is nevezték őket Frednek és Fredának. Az állattudományi intézet egyik szakértőjének elmondása szerint ezek a vízi madarak híresek a kényelmességükről, és a barátságosságukról.

Kategória » Hihetetlen hírek
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


Hihetetlen rabló
 írta: Andyca | 2007. január 5. (péntek) | 13:25:24
Zsákmány nélkül távozott...

Üres kézzel, sértődötten távozott egy fegyveres rabló egy horvát áruházból, miután az eladónő kinevette. A 22 éves hölgy elmondása szerint röhögőgörcse támadt, amikor meglátta, hogy az általa szerencsétlen, ideges iskolásfiúnak nézett ember fegyvert ránt elő, és a bevételt követeli. A bűnöző annyira meglepődött a fogadtatáson, hogy sarkon fordult, és zsákmány nélkül távozott. A rendőrség most a biztonsági kamerák felvételei alapján keresi a rablót.

Kategória » Hihetetlen hírek
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


Havazás
 írta: Andyca | 2007. január 2. (kedd) | 12:40:06
Betemette a hó a házukat

Havat árul az interneten egy Loveland-i házasspár, miután két egymást követő hóvihar teljesen beterítette a házukat. Jim és Mary Walker ajánlata az aukción elérte az ötezer forintnak megfelelő font árat. A pár elmondása szerint egyedül képtelenek eltakarítani a rengeteg havat a házukról, és amúgy is, ha szellemeket lehet árulni a neten, akkor havat miért ne?

Kategória » Hihetetlen hírek
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


Védősapkás mikulás
 írta: KaCSa | 2006. december 26. (kedd) | 08:43:18
Gyümölcs potyogott a Mikulás fejére

Védősisakban léphet csak fel egy Mikulás az egyik angliai bevásárlóközpontban, miután csintalan fiatalok egy egész gyümölcskosarat borítottak az elődjének a fejére. A tinédzserek az emeleten álltak, és miközben a Mikulás a földszinten a gyerekeknek mesélt, elmondásuk szerint véletlenül meglökték a gyümölcskosarat, aminek a tartalma az idős férfi fejére potyogott. A bevásárlóközpont vezetősége ezután elrendelte, hogy a Mikulás a sapkája alatt építkezési védősisakot viseljen.

Kategória » Hihetetlen hírek
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


Nottinghami karácsony
 írta: KaCSa | 2006. december 18. (hétf?) | 10:41:09
Hamisan éneklő ovis kórus

Könnyek között távozott egy óvodás kórus Nottingham egyik bevásárlóközpontjából, miután a biztonsági őrök megtiltották nekik, hogy énekeljenek. A 3-5 éves kisgyerekek karácsonyi dalokat énekeltek, amikor az egyik vásárló panasszal fordult a biztonsági őrökhöz, hogy a gyerekek zajosak, és amúgy is hamisan énekelnek. A rend őrei ezután megkérték a kiskórust, hogy éneklés helyett inkább, amilyen gyorsan csak lehet, távozzanak a bevásárlóközpontból. A szülők és a pedagógusok felháborodtak az eseten, és panaszt nyújtottak be a közeli rendőrörsön.

Kategória » Hihetetlen hírek
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


Hihetetlen hírek
 írta: KaCSa | 2006. december 12. (kedd) | 14:58:36
Hihetetlen hírek a nagyvilágból

Ez talán hihetetlen?! Hát nem! Elindítunk egy új hírblokkot, ami hihetetlen lesz. A földön sok olyan ember él, aki egészen egyedi és extrém dolgokat képesek véghez vinni. Mi ezeket a híreket összegyűjtöttük, és úgy éreztük, hogy veletek meg kell osztanunk. A sok-sok hírkülönböző időközönként fog megjelenni a hírek között. Ha esetleg rendelkeztek olyan hírrel amit hihetetlennek tartotok, kérlek juttassátok el hozzánk.

Kategória » Hihetetlen hírek
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db[ SUPPORT ]

.
Utolsó 5 portál és sport hír
Portal hírek:

  · A szánkók új világa
  · Holdhercegnő
  · Robotápoló
  · Karácsonyi ének
  · Érkezőben

Sport hírek:

  · Összefoglaló
  · BL második forduló
  · Szingapúr-i fordulatok
  · Startolt a BL
  · Sötétség az F1-re
.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
· Regisztráció  »új!
· Elfelejtette jelszavát?
.
Naptár
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
2021. október 20.
szerda
.
Partnereink
Hosted by:Kereséshez mi is a

oldalait használjuk
.
Forrás


McAfee SiteAdvisor - We tested this site and didn't find any significant problems.
STATUS: good
©2002-2021 KWS-2004™ • Minden jog fenntartva.
hosted by CyberDream