Figyelem, az oldal tökéletes működéséhez Firefox böngészőt kell használnod!

 A te böngésződ 87% -ban kompatibilis a weboldalhoz.

KaCSa Portal 2004 :: Az igazi online portal
PORTAL · SPORT · HUMOR · UTAZÁS · SIMS | Online: 8  
>> Hírek kategóriái
Üzenőfal: Andyca: Köszönjük! | mzperxhori: Csabi&Andyca! Hazassagkotesetek alkalmabol,nagyon sok boldogsagot kivan:Hori | mzperxhori: Csabi&Andyca! Hazassagkotesetek alkalmabol,nagyon sok boldogsagot kivan:Hori | georg0515: szasz mindenkinek | beszti: szoszi midenki ha akarsz humoros videot akkor regisztrálj | georg0515: hali mindenkinek jó az oldal igy tovább | Andyca: Tudtad, hogy február 6-8 a barátságos Internet napja! | Andyca: Tudtad, hogy nemcsak nőnap van?A Nemzetközi férninap dátuma február 19. | Andyca: Tudtad, hogy november 17 füstmentes nap? De minden nap figyelj a környezetedre! | Andyca: A halloween a boszorkányok, kísértetek és egyéb szellemek ünnepe október 31-én. |
| Partnereink
2021. november 29. hétfő, Taksony napja van, holnap: András, Andor, a pontos idő:
Üdvözöl a KaCSa Portal 2004!
[www.kacsaportal.hu]
Ajánlott böngésző:

Portal menü

· Kezdőlap
  · Portal hírek
  · Sport hírek
  · Sims 2 hírek
  · Kategóriák
· Archívum
· IT/Informatika  »új!
· Linkek
· Szerkesztők
· Fotógaléria
· Letöltések
· Kapcsolat
· Referencia

FEP menü

· KWS portal
· Sportmagazin
· Humor rovat
· Utazás, barangolás
· Sims online

· Defected Gamerz
· Kolónia Game Server

Látogatók száma

Laplehívás: 1222753
Egyéni: 1129698
E hónapban: 1129697
Ezen a héten: 1129697
A mai napon: 1129697

Jelenleg Online: 8
Online vendégek: 6
Online felhasználók: 1
Összes felhasználó: 559

Böngésző beállítása
Hozzáad:
         · Kezdőlapnak
         · Kedvencekhez

Ajánlott böngésző

Hirdetés
Hírdetés:


Hírek kategóriái
 Portal kategória: 12db | Sport kategória: 20db | Sims kategória: 4db

Portál hírek kategóriái:
 · Friss portál hírek 21db
 · Link ajánló 3db
 · Programajánló 7db
 · Újdonságok 16db
 · Ünnepek 21db
 · The Sims 2 1db
 · Hihetetlen hírek 14db
 · Sport 2db
 · Nagyvilág 21db
 · Filmajánló 15db
 · IT/Informatika 19db
 · A-Soft Média 3db
 · Összes portal hír 144db
Sport hírek kategóriái:
 · Friss sport hírek 11db
 · Forma 1 140db
 · Labdarúgás 60db
 · Box 12db
 · Olimpia 6db
 · Úszás 3db
 · Dakar Rally 43db
 · Tenisz 7db
 · Kajak 2db
 · Moto GP 6db
 · Kosárlabda 9db
 · Téli sport 3db
 · PEKING 2008 3db
 · Kézilabda 1db
 · Vízilabda 2db
 · Poker 1db
 · Bajnokok Ligája 2db
 · Kerékpár 0db
 · Vízilabda 0db
 · Forma1 0db
 · Összes sport hír 312db
Sims hírek kategóriái:
 · Friss információ 6db
 · Cuccok 9db
 · Kiegészítők 11db
 · The Sims 3 2db
 · Összes sims hír 29db


Prioritás: 5/5


Holdhercegnő
 írta: Andyca | 2009. november 17. (kedd) | 18:23:26
Bemutató: 2009. november 19.

Színes, szinkronizált magyar-angol-francia fantasy
A történet a 13 éves árva, Maria Merryweather (Dakota Blue Richards) hőstetteit követi nyomon, akinek egyetlen öröksége édesapjától egy könyv. A nem mindennapi könyvből Mária kezeiben egy ősi történet kel életre. A könyv egy réges-régi viszályt mesél el, mely a Merryweather és a De Noir családok között folyik a Hold varázsgyöngyeiért. Maria, ahogyan belemélyed a titokzatos mesébe, azon találja magát, hogy különös módon belekeveredett az elkeseredett viszályba és innentől kezdve már csak egy dolog vezérli...
-Forrás:Filmajánló

Kategória » Filmajánló
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


Karácsonyi ének
 írta: Andyca | 2009. november 3. (kedd) | 19:56:55
Megjelenés: 2009. november 5.

Scrooge (Jim Carrey) magának való, kapzsi és mogorva öregember. A mostani karácsonyi ünnepeket is ugyanúgy tölti, ahogyan eddig: folyamatosan leteremti hűséges ügyintézőjét (Gary Oldman – Harry Potter és a Főnix Rendje) és lelkes unokaöccsét (Colin Firth – Bridget Jones naplója). Karácsony napján azonban meglátogatja három szellem (az Elmúlt, a Mostani és az Eljövendő Karácsonyok szellemei), akik magukkal viszik Scrooge-ot egy fantasztikus és tanulságos időutazásra. A jelenések megmutatják neki az igazságot, melynek hatására a kapzsi milliomos is kénytelen beismerni: ki kell nyitnia szívét, hogy jóvátegye az elmúlt évek gonoszságait, amíg még nem késő…

-Forrás:Filmajánló

Kategória » Filmajánló
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


Jégkorszak 3
 írta: Andyca | 2009. június 30. (kedd) | 20:55:48
Bemutató: 2009. július 1.

A világsikerű Jégkorszak és Jégkorszak 2. mínuszban is pozitív hősei visszatérnek, és ismét hihetetlen kalandok várnak rájuk… A motkány még mindig nem mondott le arról, hogy egyszer az övé legyen az ősmakk, de végül talán az igaz szerelmet nyeri el helyette, hiszen színre lép egy motkánylány. Míg Manny és Ellie egy minimamut érkezését várják, Sid, a lajhár a maga eszetlen módján alapít családot: elcsór néhány dínótojást; Diego viszont azon töri a fejét, nem vész-e ki belőle minden vadság, ha tovább marad barátai társaságában.

A kis csapat kénytelen kihúzni Sidet a bajból, amelybe saját magát keverte: az ügy érdekében behatolnak egy föld alatti világba, ahol túl közeli kapcsolatba kerülnek pár dínóval, megküzdenek állatokkal és növényekkel, beneveznek egy ámokfutóversenyre, és összehaverkodnak egy kalandra éhes, dínóvadász menyéttel, a félszemű Buckkal.

-Forrás:Filmajánló

Kategória » Filmajánló
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


Monsters vs. Aliens
 írta: Andyca | 2009. április 2. (csütörtök) | 19:55:18
Bemutató: 2009. április 2.

Amikor Susan Murphyt, a kaliforniai lányt váratlanul telibe kapja egy űrbéli trutyival teli meteorit az esküvője napján, rejtélyes módon 15 méteresre nő. A hadsereg akcióba lendül, foglyul ejtik a lányt, és egy titkos kormányzati létesítménybe viszik. Itt elkeresztelik Drabáliának, és együtt őrzik egy szedett-vedett társasággal, amely a következő szörnyekből áll: a zseniális, de rovarfejű Dr. Csótány; a macsó félmajom-félhal Hiányzó Láncszem; a zselés és elpusztíthatatlan B.O.B., és egy 100 méteres lárva, a Rovaroszaurusz.
Börtönéveiknek azonban hirtelen vége szakad, amikor egy rejtélyes földönkívüli robot landol a Földön, és lerohanja az országot. Utolsó reményként (az Elnök kétségbeesett parancsára) H. Borgo tábornok vezetésével a szörnyek tarka társulatát vetik be, hogy legyőzzék a földönkívülieket és megmentsék a világot a közelgő pusztulástól.

-Forrás:Filmajánló

Kategória » Filmajánló
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


A Boszorkány-hegy
 írta: Andyca | 2009. március 25. (szerda) | 13:06:27
Bemutató: 2009. március 26.

Színes, szinkronizált amerikai akció-kalandfilm

Évek óta keringenek sejtelmes pletykák egy titokzatos helyről a Nevada sivatag közepén, ahol az emberek gyakran megmagyarázhatatlan dolgokat tapasztalnak. A hely a Boszorkány-hegy nevet viseli, és amikor egy las vegasi taxisofőr (Dwayne Johnson) két természetfeletti erőkkel rendelkező tinédzsert talál a kocsijában, olyan kalandokba keveredik, melyekről korábban álmodni sem mert. Felfedezik, hogy a világ megmentésének titka rejtőzik a hegy alatt, ezért páratlan versenyfutás kezdődik nemcsak a kormány embereivel és a gengszterekkel, hanem még az idegen fajok képviselőivel is, akik mind próbálják az útjukat állni. A Boszorkány-hegy egy vidám és izgalmas kaland, elképesztő speciális effektusokkal tálalva.

-Forrás:Filmajánló

Kategória » Filmajánló
Prioritás: 4/5
Hozzászólások: 0db


Coraline
 írta: Andyca | 2009. március 3. (kedd) | 11:11:44
Bemutató: 2009. március 12.

Coraline és a titkos ajtó

Coraline egy kislány, aki egy titkos ajtót fedez fel új otthonában, mely mögött saját életének egy másik változatát találja. A felszínen ez a párhuzamos valóság hátborzongatóan emlékeztet valós életére – csak éppen sokkal jobb. Ám ez a hihetetlenül eredeti, fantasztikus kaland egyre veszélyesebbé válik, és amikor a másik, az álanya örökre ott akarja fogni, Coraline latba veti minden makacs elszántságát, bátorságát: segítségül hívja szomszédjait és egy beszélő fekete macskát, hogy megmentse igazi szüleit, néhány szellemgyermeket, és hazatérjen.

-Forrás:Filmajánló

Kategória » Filmajánló
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


Rózsaszín párduc 2
 írta: Andyca | 2009. február 15. (vasárnap) | 13:35:16
Bemutató: 2009. február 12.

Színes,szinkronizált, amerikai vígjáték, 100 perc
A világ legokosabb detektívje kell? Öt kontinens legbátrabb titkos ügynökére volna szükség? Ki tudja, ki az… Closeau felügyelő (Steve Martin) parádés akcentusával, elképesztő baklövéseivel és hihetetlen balszerencséjével hívja fel magára a figyelmet, melyek együtt valahogy mégis mindig sikerre viszik a nyomozását.
Így aztán, amikor sorra tűnnek el a világ legértékesebb és legismertebb műkincsei, természetesen nem őt hívják. Ám, amikor még a Rózsaszín Párduc-gyémántnak is nyoma vész, Dreyfus főfelügyelő (John Cleese) mégis hozzá fordul. Clouseau segédje (Jean Reno) és esetlen udvarlásának tárgya (Emily Mortimer) társaságában csatlakozik a rejtély megoldásán fáradozó nemzetközi rendőrzseni-válogatotthoz (Andy Garcia, Alfred Molina, Yuki Matsuzaki, Aihswarya Rai), hogy egész Európán keresztül üldözze, és végül, talán elkapja a tolvajgéniuszt.

-Forrás:Filmajánló

Kategória » Filmajánló
Prioritás: 4/5
Hozzászólások: 0db


Volt a szuperkutya
 írta: Andyca | 2009. január 29. (csütörtök) | 14:01:03
Mától a mozikban!

Színes, szinkronizált amerikai animációs film.

Egy szuperkutya élete csupa kaland, veszély és intrika, legalábbis amíg forog a kamera. Amikor Voltot, a népszerű sorozat sztárját véletlenül New Yorkba küldik egy szállítmánnyal, kezdetét veszi az igazi kaland, mégpedig élete legnagyobbja: utazás az országon keresztül, hogy visszajusson gazdájához, Pennyhez. Útitársa két furcsa szerzet: egy kidobott házimacska, Mici és a tv-függő hörcsög, T-Rex. A nem mindennapi út során pedig Volt lassan rájön, nem is kellenek szuperképességek, hogy hős legyen az ember, vagyis a kutya.

-Forrás: Filmajánló

Kategória » Filmajánló
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


A szállító 3
 írta: Andyca | 2009. január 5. (hétfő) | 12:30:06
Bemutató: 2009. február 5.

Színes, amerikai-francia akciófilm.
Egy nemzetközi hulladékkezelõ vállalat, az EcoCorp Ukrajnában készül felállítani új telephelyét. Annak érdekében, hogy a veszélyes hulladékok beszállítását és lerakását elkezdhessék, meg kell szerezniük a Leonid Vasilev környezetvédelmi miniszter engedélyét. Mindenre elszánt környezetvédelmi aktivistaként Leonid azonban nem hajlandó engedélyezni, hogy kapzsi üzletemberek szemeteljék tele országát. A nemleges választ hallva az EcoCorp felbérli Jonas Johnsont, a Delta Force ex-ügynökét, hogy találja meg a módját annak, hogy kényszeríthetné ki a miniszter aláírását.

Johnson nem riad vissza a törvénytelen módszerektől: hogy megzsarolja Leonidot, elrabolja lányát, Valentinát. Az a terve, hogy foglyát folyamatosan mozgásban tartja, hogy a miniszternek esélye se legyen kiszabadítania őt...

...Megpróbálja felbérelni Frank Martint (Jason Statham) a fogoly szállítására, ám Franknek elege van a piszkos melóból, ellenben beajánlja egyik barátját, aki szerinte biztosan szívesen elvállalná a küldetést.

Frank barátja, Malcolm be is adja a derekát, ám hamarosan kudarcot vall, és ezzel alá is írja halálos ítéletét. Johnson emberei rálőnek, s a sebesült férfi autójával Frank házában köt ki - Valentinával az anyósülésen. Mikor Frank megpróbálja kimenteni Valentinát, valaki leüti hátulról, s mire magához tér, Johnson egy bombát erõsít a csuklójára, így a Szállító kénytelen elvégezni a küldetést, amit soha nem akart...

-Forrás:Filmajánló

Kategória » Filmajánló
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


Cincin Lovag
 írta: Andyca | 2008. november 21. (péntek) | 11:47:09
Bemutató: 2008. december 25.

Színes, szinkronizált amerikai animációs kalandfilm.
Ebben a mesében egy aprócska lény tanítja meg egy egész királyságnak, hogy egy kis fény is elég ahhoz, hogy észrevegyük, hogy aminek látszol, az nem egyenlő azzal, aki vagy.
Egyszer volt, hol nem volt, egy messzi-messzi királyságban varázslattal volt tele a levegő, folyvást jóízű nevetések harsantak, és literszám folyt az ínycsiklandó leves. Ám egy szörnyű baleset összetörte a király szívét, a királylányt bánatos vágyakozásba taszította, a városlakókat pedig csüggedtségbe. Minden remény oda az országban, ahonnét eltűnt a napfény, és a világ kietlenül szürke lett. Amíg meg nem született Egérszegi Cincin…

A bátor és derék egér, Cincin egyszerűen túl nagy lélek az ő kicsike világában. Noha aprócska, állandóan köhécsel és komikusan nagy fülek jutottak neki, Cincin nem hajlandó gyengén és gyáván élni, mert úgy hiszi, hogy neki olyan sors rendeltetett, amelyet az általa olyannyira imádott lovagmesékben szokás megénekelni.
Amikor elzavarják otthonról, mert nem tartja be a szabályokat, melyeket a közösség egy egértől elvár, Cincin összebarátkozik egy jószívű patkánnyal, aki nem tud a tükörbe nézni, és azt reméli, hogy távol élhet fajtája zordon alvilágától. Míg Cincin felkerekedik, hogy megmentse Borsószem hercegnőt, aki nem képes túllátni saját torz nézőpontján, cimboráját a fenséges hölgy oly fájdalmasan kosarazza ki, amitől a patkány önpusztító lépésekre szánja el magát.
A két barát párhuzamosan futó kalandja során érdekes alakokkal találkozik, például egy szolgálólánnyal, aki királylány szeretne lenni, vagy a csatornapatkányok gonosz vezérével, aki bosszút tervez az emberek ellen…

-Forrás:Filmajánló

Kategória » Filmajánló
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


Madagaszkár 2
 írta: Andyca | 2008. október 3. (péntek) | 15:12:07
Bemutató: 2008. november 6.

Színes, szinkronizált amerikai animációs családi film. Visszatérnek a kedvencek: Alex, az oroszlán, Marty, a zebra, Melman, a zsiráf, Gloria, a víziló, no meg a riszálós Julien király, Maurice, valamint a katonás pingvinek is, hiszen itt a Madagaszkár 2! A Madagaszkár távoli partjaira vetődött New York-iak olyan őrült ötlettel állnak elő, ami még akár be is válhat. A pingvinek katonás precizitással helyrepofoztak egy régi repülőgéproncs-féleséget. A díszes kompánia a levegőbe emelkedik - és ott is marad egy darabig. Épp csak annyi ideig, ami elegendő ahhoz, hogy eljussanak a legvadabb helyre, Afrika kies szavannáira, ahol állatkerti barátaink első ízben találkozhatnak szabadon élő társaikkal. Miközben a gyökereiket keresik, hamar rájönnek, hogy mi is a különbség a betondzsungel és az afrikai vadon között. A régen látott rokonok, a romantikus vetélytársak és az ármánykodó vadászok ellenére is úgy tűnik, hogy Afrika nagyon ?tutkeráj? hely... de vajon jobb, mint hőseink otthona a Central Parkban?
-Forrás: Filmajánló

Kategória » Filmajánló
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


Wall-E
 írta: Andyca | 2008. július 1. (kedd) | 14:00:20
Bemutató: 2008. július 24.

Színes, szinkronizált amerikai animációs családi sci-fi. Mi történne, ha az emberiségnek el kéne hagynia a Földet, de valaki elfelejtené kikapcsolni az utolsó robotot? Több száz magányos éven át végezte a munkát, amire programozták, de WALL-E (Watt-takarékos Lánctalpas kivitelű Limlom- és hulladékkezelő - E sorozat) a kacatok gyűjtése mellé végre új életcélt talál magának, amikor megismeri az EVA névre hallgató ügyes keresőrobotot. Ő jön rá, hogy WALL-E teljesen véletlenül rátalált a bolygó jövőjének és túlélésének kulcsára, és szinte azonnal vissza is repül az űrbe, hogy jelentse ezt a fontos felfedezést az emberiségnek, akik arra várnak, hogy mikor jön el az idő, amikor már biztonságban térhetnek vissza anyabolygójukra.
Közben magányos kis robotunk türelmetlenné válik, és EVA (Extraterresztriális VegetációAnalizáló) nyomába ered a végtelen világűrön át, hogy minden idők leglátványosabb, legizgalmasabb és legviccesebb kalandjait élje át. Ha csatlakozunk WALL-E csodálatos utazásához, akkor a jövő soha nem látott vízióival találkozhatunk, és olyan fantasztikus figurákkal ismerkedhetünk meg, mint egy házicsótány, vagy egy csapat KREPA azaz a Kiselejtezett, Rendellenesen működő, Program- vagy Automatikahibás robotok.

Kategória » Filmajánló
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


Horton
 írta: Andyca | 2008. február 19. (kedd) | 13:57:43
Bemutató: 2008 március 20.

Színes, szinkronizált amerikai animációs film, 90 perc
Szereplők: Magyar hangok: Kerekes József, Bodrogi Attila, Ráckevei Anna, Gesztesi Károly, Dörner György
Rendező: Jimmy Hayward, Steve Martino

Miért van nagy füle egy elefántnak? Nem is kérdés, számtalan haszna van, de egyebek közt arra is jó, hogy viselője meghallja mindazt, amit más nem. Amikor Horton segélykiáltást hall egy porszem felől, hamar kifüleli, hogy a levegőben szálló pöttyön élet van: ott épült fel a szuperkicsi Kifalva, melynek lakó a hiperszuperkicsi kik. Horton összebarátkozik Kifalva polgármesterével (akinek 96 lánya és egy fia van, fürdőszobája meg egy sem). Szükség is van a barátságukra. Sokan vannak, akik elpusztítanák a porszemet. Egy gyermekétől nehezen megváló kenguru és szövetségese, Vlad, a keselyű egyszerre tör a porszem és az elefánt elveszejtésére. A dzsungelben egy pötty sincs már biztonságban. Hát még egy elefánt!

Kategória » Filmajánló
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


A Faun labirintusa
 írta: Andyca | 2007. február 27. (kedd) | 10:43:10
Bemutató: 2007. március 8.

Guillermo del Toro misztikus meséje, A Faun labirintusa újabb három díjjal gazdagabb! A 2007-es Oscar-gálán a legjobb operatőrnek Guillermo Navarro-t találták és A Faun labirintusát ítélték legjobbnak a maszk és látvány tekintetében is (David Martí és Montse Ribé illetve Pilar Revuelta és Eugenio Caballero). A három Oscar-díj mellett az eddigi 42 nominációjából 32-t díjakra is váltott.
A díjeső korántsem ért véget, hiszen a Mexikói Filmakadémia Ariel-díjra jelölte a manapság igen erős mexikói mezőnyben, köztük olyan komoly kategóriákban, mint a legjobb film (A Faun labirintusa), legjobb rendező (Guillermo del Toro), a legjobb színész (Sergi López) és színésznő (Maribel Verdú). Del Toro rajongóinak tehát nem kell sokáig jó hírekre várni: a Mexikói Filmakadémia március 20-án nyilvánosságra hozza a győztesek névsorát, és A Faun labirintusa már március 8-tól megtekinthető a hazai mozikban a Best Hollywood forgalmazásában.

Kategória » Filmajánló
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


Malac a pácban
 írta: Andyca | 2007. február 2. (péntek) | 12:16:42
Bemutató: 2007. február 15.

Wilbur, a kismalac családja utolsó gyermekeként, gyengén és elesetten jött a világra egy amerikai farmon. A farm tulajdonosa gyorsan véget akar vetni Wilbur életének, már feni is a baltáját, hogy agyonüsse a szegény kis állatot. Ám ekkor a ház aprócska úrnője, a farmer lánya a segítségére siet, és kegyelemért könyörög a szegény párának. Úgy érvel, hogy ő is a család legkisebb tagja, mégsem csapta senki agyon a születése után - ezzel az érvvel pedig egy szerető apuka nem tud vitatkozni...

És ettől a naptól kezdve a kislány - Fern - és Wilbur elválaszthatatlan barátokká válnak. Az idő azonban egyre csak múlik, és a kismalac lassacskán disznóvá cseperedik. A gazda eladja őt egy szomszédos farmernek, így Wilbur rövidke élete megpecsételődni látszik, az lesz a sorsa, ami a legtöbb malacnak egy idő után: előbb-utóbb ő lesz a fő fogás új gazdái asztalán.

A szerencse azonban egy új barát képében ismét jelentkezik Wilburnél. A malacka barátságot köt a farmon egy Charlotte nevű pókkal, aki azonnal észleli a Wilburre leselkedő veszélyt, és ravasz tervet eszel ki új barátja megmentésére. Malacra utaló szavakat kezd szőni a hálójába, így hát a házigazdák azt gondolják: csoda történt, és Wilbur különleges lény. Egy csodamalacot pedig nem érdemes csak úgy lemészárolni. Ha életben tartják, talán még szerencsét is hozhat...

Na, de nem árulom el az összes titkot, hogy számodra is maradjon még rejtély, ha megnézed a filmet. Jó szórakozást hozzá!

Kategória » Filmajánló
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db[ SUPPORT ]

.
Utolsó 5 portál és sport hír
Portal hírek:

  · A szánkók új világa
  · Holdhercegnő
  · Robotápoló
  · Karácsonyi ének
  · Érkezőben

Sport hírek:

  · Összefoglaló
  · BL második forduló
  · Szingapúr-i fordulatok
  · Startolt a BL
  · Sötétség az F1-re
.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
· Regisztráció  »új!
· Elfelejtette jelszavát?
.
Naptár
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
2021. november 29.
hétfő
.
Partnereink
Hosted by:Kereséshez mi is a

oldalait használjuk
.
Forrás


McAfee SiteAdvisor - We tested this site and didn't find any significant problems.
STATUS: good
©2002-2021 KWS-2004™ • Minden jog fenntartva.
hosted by CyberDream