Figyelem, az oldal tökéletes működéséhez Firefox böngészőt kell használnod!

 A te böngésződ 87% -ban kompatibilis a weboldalhoz.

KaCSa Portal 2004 :: Az igazi online portal
PORTAL · SPORT · HUMOR · UTAZÁS · SIMS | Online: 35  
>> Hírek kategóriái
Üzenőfal: Andyca: Köszönjük! | mzperxhori: Csabi&Andyca! Hazassagkotesetek alkalmabol,nagyon sok boldogsagot kivan:Hori | mzperxhori: Csabi&Andyca! Hazassagkotesetek alkalmabol,nagyon sok boldogsagot kivan:Hori | georg0515: szasz mindenkinek | beszti: szoszi midenki ha akarsz humoros videot akkor regisztrálj | georg0515: hali mindenkinek jó az oldal igy tovább | Andyca: Tudtad, hogy február 6-8 a barátságos Internet napja! | Andyca: Tudtad, hogy nemcsak nőnap van?A Nemzetközi férninap dátuma február 19. | Andyca: Tudtad, hogy november 17 füstmentes nap? De minden nap figyelj a környezetedre! | Andyca: A halloween a boszorkányok, kísértetek és egyéb szellemek ünnepe október 31-én. |
| Partnereink
2021. október 20. szerda, Vendel napja van, holnap: Orsolya, a pontos idő:
Üdvözöl a KaCSa Portal 2004!
[www.kacsaportal.hu]
Ajánlott böngésző:

Portal menü

· Kezdőlap
  · Portal hírek
  · Sport hírek
  · Sims 2 hírek
  · Kategóriák
· Archívum
· IT/Informatika  »új!
· Linkek
· Szerkesztők
· Fotógaléria
· Letöltések
· Kapcsolat
· Referencia

FEP menü

· KWS portal
· Sportmagazin
· Humor rovat
· Utazás, barangolás
· Sims online

· Defected Gamerz
· Kolónia Game Server

Látogatók száma

Laplehívás: 1219109
Egyéni: 1126054
E hónapban: 1126053
Ezen a héten: 1126053
A mai napon: 1126053

Jelenleg Online: 35
Online vendégek: 6
Online felhasználók: 28
Összes felhasználó: 559

Böngésző beállítása
Hozzáad:
         · Kezdőlapnak
         · Kedvencekhez

Ajánlott böngésző

Hirdetés
Hírdetés:


Hírek kategóriái
 Portal kategória: 12db | Sport kategória: 20db | Sims kategória: 4db

Portál hírek kategóriái:
 · Friss portál hírek 21db
 · Link ajánló 3db
 · Programajánló 7db
 · Újdonságok 16db
 · Ünnepek 21db
 · The Sims 2 1db
 · Hihetetlen hírek 14db
 · Sport 2db
 · Nagyvilág 21db
 · Filmajánló 15db
 · IT/Informatika 19db
 · A-Soft Média 3db
 · Összes portal hír 144db
Sport hírek kategóriái:
 · Friss sport hírek 11db
 · Forma 1 140db
 · Labdarúgás 60db
 · Box 12db
 · Olimpia 6db
 · Úszás 3db
 · Dakar Rally 43db
 · Tenisz 7db
 · Kajak 2db
 · Moto GP 6db
 · Kosárlabda 9db
 · Téli sport 3db
 · PEKING 2008 3db
 · Kézilabda 1db
 · Vízilabda 2db
 · Poker 1db
 · Bajnokok Ligája 2db
 · Kerékpár 0db
 · Vízilabda 0db
 · Forma1 0db
 · Összes sport hír 312db
Sims hírek kategóriái:
 · Friss információ 6db
 · Cuccok 9db
 · Kiegészítők 11db
 · The Sims 3 2db
 · Összes sims hír 29db


Prioritás: 5/5


Sims 3 - A világ körül
 írta: Andyca | 2009. november 17. (kedd) | 18:54:16
World Adventure

Az első pakk november 16-án landol a boltok polcain mind a PC, mind a MAC verziókhoz Amerikában. Ezúttal világutazó túrára vihetjük simjeinket és családjukat, valamint a szomszédokat is. Beutazhatjuk bolygónk leghíresebb tájegységeit, mindent megörökíthetünk videofelvételeken és fényképeken. Tanulhatunk, gyűjthetünk szuveníreket. Mindezt akár az egyiptomi piramisok ősi királysírjainál, vagy épp a harcművészetek mesterévé válhatsz a Távol-Keleten, és megismerheted Franciaország híres helyszíneit és gazdag kulturális örökségét!

Kategória » Kiegészítők
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


The Sims2 Nagyváros
 írta: Andyca | 2008. július 7. (hétf?) | 11:56:48
Megjelenés: 2008 augusztus

Augusztus végére várható az új Nagyvárosi élet nevű kiegészítő, mellyel a csendes kisvárosból beköltöztetheted simjeidet egy nyüzsgő apartmanházba.
Lehetőséged lesz egy új szomszédság (Belladonna Cove) megismerésére, ahol klassz bérlakások állnak rendelkezésedre, de a telektárolóban is találhatsz letehetőt. Magad is építhetsz társasházat, az új telektípus változtató kóddal, aminek segítségével átvarázsolhatod már meglévő telkedet lakótelekből társasházzá. Speciális ajtók segítségével jelölhetsz ki egy bizonyos lakrészt egy családnak, ami lehet pár szobástól akár több tíz szobás is. A bérlakásokért természetesen havonta fizetni is kell, de ha elég tehetős vagy még lakájt is fogadhatsz:) Megismerkedhetsz rengeteg új szomszéddal, új belvárosi szórakozóhelyek, kávézók segítik majd simjeidet az ismerkedésben.

Kategória » Kiegészítők
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


The Sims2 Szabadidő
 írta: Andyca | 2008. január 16. (szerda) | 11:31:16
Megjelenés: 2008 február

Simjeid végre újra felfedezhetik a szabadidő örömeit! Ébreszd fel a bennük szunnyadó szenvedélyt az új hobbik iránt, segíts kibontakoztatni tehetségüket! Akár a családdal rúgja a bőrt, balettlépéseket gyakorol vagy veteránautókat újít fel a barátaival, akár vasútmodelleket bütyköl, simednek minden eddiginél több lehetősége nyílik jártasságai csiszolgatására, új barátságok kötésére és az élete sikeresebbé tételére. Alkoss új, egyedi tárgyakat, amelyeket simed felhasználhat a mindennapok során, például ruhákat vagy edényeket! Tedd simjeidet még egyedibbé a másodlagos célok és kiterjesztett életcélok felfedezésével! Simjeid titkos jutalmakat is feloldhatnak, ha tökélyre fejlesztik tudásukat egy hobbi területén vagy előrelépnek az új hivatások valamelyikében. Fedezd fel az új hobbik széles választékát, amelyek megváltoztatják simjeid életét!
Új érdeklődési területek

Fedezz fel új érdeklődési területeket simjeid számára a sportoktól a tudományokig és a kézművességig. Mostantól többek között kosárlabdával, focival, autó-felújítással és balettel tölthetik idejüket az erre kedvet érző simek, de akár földönkívüli élet után is kutathatnak!

Új életcélok

A hobbik olyan jutalmakhoz juttathatják simedet, amelyek életük végéig elkísérik őket: ahogy tökélyre csiszolják a tudásukat az egyes területeken, új életcélokat tehetnek elérhetővé, jutalmakat kaphatnak és titkos helyszíneket fedezhetnek fel.

Versenyezz Simjeiddel!

Ha simjeid szert tettek némi mesterségbeli tudásra, eladhatják alkotásaikat, de akár össze is mérhetik erejüket társaikkal tánc-, főző- és videojáték-versenyeken.

Kategória » Kiegészítők
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


The Sims2 Bon Voyage
 írta: Andyca | 2008. január 16. (szerda) | 11:18:43
Megjelenés: 2007 szeptember

Ragadd ki simjeidet az unalmas hétköznapokból, és vidd el őket egy utazásra. Három egzotikus helyszín közül választhatsz.
Befizethetnek egy luxuslakosztályra a nyugalmas trópusi szigeteken, vagy kempingezhetnek a hegyek között. Elutazhatnak a Távol-Keletre, hogy felfedezzék az ottani kultúrákat. Simjeid nagyon jól fogják érezni magukat - ezt segíti majd a sok új tevékenység is, amitől simjeid 10 évvel fiatalabbnak érezhetik magukat.
Utazás 3 csodálatos helyre: Mindegyik helyszín egy magávalragadó tájon fekszik, ahol különleges emberekkel találkozhatsz, különféle dolgokat tanulhatsz. Próbáld ki a helyi konyhát, nézz meg néhány kulturális központot, és nézd, hogyan fedezik föl simjeid az új területeket!

Küldd simedet kirándulni!
Üveg aljú hajókon kalandos körutakat tehetnek simjeid, miközben új arcokat ismernek meg. Egy biztos: Simed nem fog unatkozni!...
Szerezz be különleges emlékeket!
Különleges helyeken különleges boltban különleges ajándékot vásárolhat simed, amit emlékként őrizhet. De ha simed spórolós, akár a parton, a homokban is kereshet különlegességeket!

Szállj meg szállodákban!
A gazdagabb simek elmehetnek egy csodálatos luxusszállodába, ahol elkényeztetik őket, élvezhetik a szobaszerviz kényelmét. De ha simednek nincs a bőre alatt is pénz, egy barátságos kis panzió is megteszi, a lényeg, hogy simed jól érezze magát!

Kategória » Kiegészítők
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


The Sims2 Évszakok
 írta: Andyca | 2007. március 8. (csütörtök) | 16:58:02
Végre megérkezett!

Az évszakok jótékony hatásai
Az évszakok hatással lesznek simjeid kapcsolataira, hangulatára, vágyaira és félelmeire!
Új tevékenységek:
Simjeid és családtagjaik valamint barátaik újabb és újabb szórakoztató tevékenységekben vehetnek részt. Építtess velük hóembert, pancsoljanak a medencében, fogózzanak az udvaron vagy korizzanak a jégpályán!
Arasd le kemény munkájuk gyümölcsét!
Termelj gyümölcsöt és zöldséget a kertben, készíts energiaitalt, szerelmi bájitalt, gyógyitalt és sok minden mást!
Fejlessz új képességeket!
Csatlakozz a kertészklubhoz, hogy még szebb kertet alakíthass ki, és még nagyobb jutalmakat nyerhess! Horgássz a tavakban, majd készíts a fogásból vacsorát! Készülj fel meglepetésekre is! ...

Próbáld ki a legújabb 6 karriert!
Simed kipróbálná magát kalandozóként vagy játékosként? Talán inkább a zenészek életét próbálná ki? Esetleg újságírással vagy oktatással foglalkozna inkább? Az új karrierek során a sikeres simek olyan jutalmakban részesülhetnek, mint például a Heavy Metal gitár.
Öltözz az időjárásnak megfelelően!
Gondoskodj a megfelelő viseletről a téli kabáttól, fülvédőtől és kesztyűtől az esőkabáton keresztül a fürdőruhákig.
Új szórakoztató tárgyak
Irányítsd az időjárást a Felleggyárral, nevelj gyümölcsöket és zöldségeket az üvegházban, használd a koripályákat, álmodozz a kívánságok kútja mellett, és csobbanj egyet az új vízicsúszdán!

Kategória » Kiegészítők
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


The Sims 2 Télapó
 írta: Andyca | 2006. szeptember 17. (vasárnap) | 16:20:31
Megjelenés: 2006 november

Karácsonyi hangulat a Sims-el!
Az Electronic Arts bejelentette, hogy Magyarországon is elérhetők a The Sims 2-nek új, karácsonyi kiegészítői. A The Sims 2 Télapós Kiadás (Holiday Edition) és a The Sims 2 Télapós Cuccok (Happy Holiday Stuff) az ígéretekhez híven az évszaknak és az ünnepnek megfelelő tárgyakkal, öltözékekkel és dekorációval dobják fel a simek karácsonyát. A Télapós kiegészítőben megtalálhatók a tavalyi Karácsonyi Party csomag 40 tárgyai, és még ráadásként 20 új tárgyat kapunk a játékba. Tehát aki lemaradt a 2005-ös Karácsonyi Party-ról az ne csüggedjen, itt a még jobb 2006-os!

Kategória » Kiegészítők
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


The Sims2 Háziállatok
 írta: Andyca | 2006. augusztus 1. (kedd) | 17:15:45
Megjelenés: 2006 október

A Simjeidnek hozzad létre a tökéletes háziállatot hogy edzék, játszanak vele és szeressék egy életen át. Építsd személyiségüket. Válassz tucatnyi népszerű kutya- és macskafajta közül, pl: Schnauzer vagy sziámi macska. Vagy alkoss egy egyedülálló macskát vagy kutyát, módosítsd a jellemzőiket és testüket. A Simjeid taníthatják háziállataikat trükkökre, pajkos lány nézi őket a parkban hogy másik bolyhos barátokkal találkozik, vagy játékokat vegyen nekik, ágyakat, és sok mást. De a háziállatoknak vannak saját gondoltaik, számíts a váratlan dolgokra!

Kategória » Kiegészítők
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


The Sims2 Vár az Üzlet
 írta: Andyca | 2006. január 27. (péntek) | 14:50:13
Megjelenés: 2006 március

Simjeid mostantól saját üzletet nyithatnak. Megtervezhetik saját ruhabutikjukat, szépségszalonjukat, virágboltjukat, műszaki boltjukat vagy étteremláncukat, illetve szinte bármilyen más üzletet. Bérelj személyzetet, figyeld, ahogy növekszik az üzleted és foglalkoztass tehetséges simeket a játékgyártó pult, a kassza, a virágüzlet, a kereskedelmi részleg vagy a gyártó gépsor mellett. Figyelj a lusta alkalmazottakra és készülj fel rá, hogy kirúgd őket, ha kell. Az ügyes barkácsolótól a kézművesig ápolgathatod simed tehetségét, üzleti igényeidtől függően. Szereplőid virágzó üzleti birodalmat építenek ki, vagy szeszélyes vállalkozók lesznek, akik a következő nagy dobáson dolgoznak?

Kategória » Kiegészítők
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


The Sims2 Éjszakák
 írta: KaCSa | 2005. július 27. (szerda) | 21:44:23
Megjelenés: 2005 szeptember

The Sims 2 Éjszakák segítségével a játékosok a belváros legdögösebb helyeire küldhetik simjeiket egy kis éjszakai kiruccanásra. A játékosok a romantikus vacsora varázslatos élményétől a hajnalig tartó őrületes bulikig mindent kipróbálhatnak, amit a város éjszakai élete nyújt. Az Éjszakák bemutatja a vadonatúj kicsapongás életcélt, amelynek köszönhetően a felejthetetlen randevúk, áttáncolt éjszakák, elegáns vacsorák és hasonló élvezetek állnak majd a játékosok tevékenységének központjában. A randevúzás alapja az új vonzalom rendszer, amelyben kiderül, két sim mennyire illik egymáshoz - ez pedig a későbbiekben kihat kapcsolataikra. Az új interakciók között a lassúzás, vágyakozó pillantások, a lábbal dörgölőzés és az ellenállhatatlan bedöntős csók segítenek a megfelelő partner kiválasztásában.

Kategória » Kiegészítők
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


The Sims2 Egyetem
 írta: Andyca | 2005. február 18. (péntek) | 21:42:50
Megjelenés: 2005 április

Simjeid immár fiatal felnőtté váltak, otthonukat elhagyva megismerkedhetnek az egyetemi élet kihívásaival. Merülj el simeddel a koleszosok izgalmas világában, legyen belőle nagymenő! Nézd végig, mit kezdenek az ifjú simek újdonsült szabadságukkal, hogyan buliznak, milyen tréfákat űznek. Simed feltérképezheti az egyetemváros legforróbb helyszíneit, edzhet, kávézókba járhat, különféle csoportosulások tagjává válhat. Segíts teljesíteni céljaikat, hozd ki belőlük a legtöbbet az egyetemi évek folyamán.

Kategória » Kiegészítők
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


The Sims2
 írta: Andyca | 2004. augusztus 12. (csütörtök) | 11:37:47
Megjelenés: 2004 szeptember

A The Sims megváltoztatta az új évezred játékainak arculatát és gyorsan minden idok elso számú PC játékává vált. A The Sims legújabb nemzedékében, a The Sims 2-ben a játékosok Simjeiket egy egész életen végigkísérhetik!
Minden döntés fontos és drámai változásokat hozhat egy Sim életében. Élethubb Simek, vadonatúj játékmenet és egy szenzációs újítás, a nemzedékeken át örökítheto gének bevezetése varázsolja a programot még elevenebb, még frissebb és még nagyobb mélységeket feltáró játékélménnyé. Mindezt egy csodálatosan életszeru 3D világon keresztül tapasztalhatod meg. Fedezd fel a Simek sorsának orült, kiszámíthatatlan útvesztojét a The Sims 2-ben!

Kategória » Kiegészítők
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db[ SUPPORT ]

.
Utolsó 5 portál és sport hír
Portal hírek:

  · A szánkók új világa
  · Holdhercegnő
  · Robotápoló
  · Karácsonyi ének
  · Érkezőben

Sport hírek:

  · Összefoglaló
  · BL második forduló
  · Szingapúr-i fordulatok
  · Startolt a BL
  · Sötétség az F1-re
.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
· Regisztráció  »új!
· Elfelejtette jelszavát?
.
Naptár
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
2021. október 20.
szerda
.
Partnereink
Hosted by:Kereséshez mi is a

oldalait használjuk
.
Forrás


McAfee SiteAdvisor - We tested this site and didn't find any significant problems.
STATUS: good
©2002-2021 KWS-2004™ • Minden jog fenntartva.
hosted by CyberDream